BODYART® BASIC - časť 2.

Školenie pre všetkých, ktorí sa chcú stať inštruktormi svetoznámeho konceptu BODYART®.

Dátum
24.-26. máj 2024
Čas
10:00 - 17:00
Cena
750 Eur (1. + 2. časť)
Miesto konania
MOVE academy štúdio, Borská1, OD Centrum, 84104 Bratislava - Karlova Ves
Lektor
Lea Grančič - DEEPWORK® Trainer, BODYART® Elite trainer

Prihlásiť sa »

Základom BODYART® je zamerať sa na človeka ako na funkčnú jednotku.

BODYART® spája tréningové pozície a klasické dýchacie techniky do spolupôsobenia fyzického tréningu a psychickej relaxácie. Konečným cieľom BODYART® tréningu je zabezpečiť správnu funkciu celého ľudského tela pomocou funkčnej sily a stabilizačného tréningu ľudského pohybového systému.

Prostredníctvom cieleného výberu a starostlivej koordinácie cvičení, BODYART® pozitívne ovplyvňuje držanie tela. Každé cvičenie sa vykonáva vedome, s opatrnosťou, v kombinácii s dýchaním a koncentráciou tak, aby telu poskytlo dostatok času a priestoru na potlačenie negatívneho svalového napätia alebo rýchlych, nevedomých pohybov.

Na rozdiel od klasického silového tréningu BODYART® nie je zameraný na jednotlivé svalové skupiny, ale je sústredený na celé telo. Všetky cvičenia a pózy sú komplexné cvičenia, ktoré v tom istom čase pracujú s niekoľkými svalmi v tele. Mnohé pózy v BODYART vyžadujú zvýšenú rovnováhu. Tým je pozornosť vedená do stredu tela. Telo je stredobodom pozornosti. Výhodou je, že osoba sa môže sústrediť vedome na svoje telo a nenechať sa ovplyvniť ničím z vonka. Toto zabezpečuje správne dýchanie, ktoré zlepšuje zásoby kyslíka v mozgu a v svaloch. Vyžaduje lepšiu koordináciu v oboch hemisférach mozgu a súčasne môže telo relaxovať počas tréningu a regulovaného dýchania.

Táto cvičebno-relaxačná metóda je založená na princípe Yin a Yang: nádych - výdych, sila - relaxácia. Všetky cvičenia sú prepojené a nemajú začiatok a koniec. Zapadajú do seba ako puzzle. Každá cvičebná pozícia začína v štartovnom bode a do tohto bodu sa na konci aj vracia. Takáto realizácia cvičení je základom pri BODYART®

 

Vzdelávací proces je rozdelený do dvoch častí:

1.časť: 3 dni školenie (piatok - nedeľa)

2.časť: 3 dni školenie (piatok- nedeľa) + SKÚŠKA 

Cena: 750 EUR (cena zahŕňa 6 dní školenie plus skúška)

Držiteľ licencie BODYART® BASIC je oprávnený viesť samostatne lekcie konceptu BODYART®.

 

ZÁLOHOVÚ PLATBU 100 EUR REALIZUJTE na č.účtu: 

UniCredit Bank, Šancova 1/A, 813 33 Bratislava

IBAN: SK70 1111 0000 0017 5925 4000

SWIFT (BIC) kód: UNCRSKBX

MOVE ACADEMY, s.r.o., Ulica Rudolfa Mocka 2/C,  841 04 Bratislava 

Do POZNÁMKY prosím uveďte Vaše MENO a BA BASIC